Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca

Autor Poruka

pamic

01.12.2013. 22:45

Dobar dan,zanima me dali ja mogu bit trudna ako smo nakon sto je on svrsio a nije u mene opet odmah imali odnos bez da smo se brisali ili okupali(bio je mokar) hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

02.12.2013. 10:30

Teoretski šansa postoji. U praksi rijetko premda se vidi i takvih slučajeva.

zabrinuta786

05.01.2015. 21:20

Poštovani,

postoji li sansa za trudnocom ako sam s deckom imala druge načine zadovoljavanja; doslo je do doticaja nj penisa s mojom vaginom, nije uopce usao, nj glavic je dotaknuo otvor moje vagine. Nije bilo eakulacije, al me strah ako je doslo do predejakulata u kojem su se mogli nalaziti spermiji.

Ispričavam se što je pitanje glupo, ali molim vas odgovorite..

Lijep pozdrav.

06.01.2015. 00:55

Trudnoća nije moguća. Educirajte se.

mala_sa

07.01.2015. 23:45

Postovani doktore,
oprostite ako Vam pisem na pogresnoj temi, nisam adekvatniju temu pronašla. Naime, suprug i ja vec 5. mjeseci radimo na potomstvu, ali dosad su rezultati izostali. Ja sam vise od 4 god pila Yasmin pilule, prestala sam u julu i ciklusi mi sada traju od 30-33 dana i dosad su bili jako uredni. Prije mjesec dana, tj. 02.12.sam isla na redovan ginekološki pregled, sa papa testom i doktorica mi je rekla da je sve u najboljem stanju, rodnica izgleda zdravo, jajnici su pokazivali nadolazecu ovulaciju. Dobila sam i rezultate papa testa i on je odlican. I pored toga, ja sam uzasno preplasena da nesto nije uredu i zeljala bih uraditi cervikalne testove.
Zamolila bih Vas za cijenjeno misljenje: da li ih trebam raditi, iako nemam nikakvih poteskoca i ako da koje konkretno brisove da radim. Inace, sta mi vi savjete? Znam da se trebam opustiti i pokusati ne opterecivati se time, mada mi to ne uspijeva bas uvijek.
Hvala Vam puno na odgovoru i iako sa zakasnjenjem, Sretnu Novu Godinu Vam zelim.
LP

08.01.2015. 11:00

Za sada ne trebate raditi nikakvu obradu. Godinu dana je realan rok kada bi trebali ostavriti trudnoću.
Ako ista ne nastupi u tom intervalu tek tada se kreće s obradom.