Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca

Autor Poruka

Ana299

17.08.2013. 20:30

Postovani doktore.. trudna sam mjesec i pol dana.bila sam ko privat ginekologa na pregledu i sve je bilo u redu.Sad nedavno imala sam bolove kao kod menstruacije,i primjetila sam tamnu tj.vise ko smečkastu krv....nije jako krvarenje par kapi.bolovi su prestali al jos uvjek mi ide (ta krv).. zanima me sto je je to i da li je to opasno.Ili je to Implantacijsko krvarenje koje traje 3-4 dana?ja bi vas zamolila ako nije problem da mi odgovorite na moj g-mail. anamarija2994@gmail.com

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.08.2013. 20:45

Odgovaram samo ovdje.
Ne radi se o implantacijskom krvarenju već o krvarenju u ranoj trudnoći.
Bolovi, krvarenje su znaci prijetećeg pobačaja. Dakle savjetujem pregled i uzv te laboratorijsku obradu i cervikalne briseve.
Također je potrebna gestagenska preventivna terapija i anksiolitici te mirovanje.

clocks

18.08.2013. 05:15

da li je moguće biti u 22.tjednu trudnoće i primjetiti rast trbuha no ne udebljati se niti grama?

Dejan Šakoronja, dr. med.

18.08.2013. 12:55

Moguće.