Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Diane 35

Autor Poruka

Indiana996.

09.07.2016. 12:45

Zdravo imam 20 godina. Prije 15 dana sam počela koristiti Diane 35. Menstrualno krvarenje mi je trajalo normalno 6 dana kao i do sada i potom je uslijedila pauza jedan dan bez krvarenja. Nakon toga je počelo krvarenje grušane krvi. Sinoć sam prvi puta imala odnos sa dečkom u ovom mjesecu i imala krvarenje čiste krvi u toku odnosa, a nakon toga su mi se javili i bolovi unutar rodnice. Molim za savjet. Lp

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.07.2016. 00:20

Ako dalje uzimate Diane zaštićeni ste od trudnoće. Krvarenje je probojno zbog pilula. Nastavite dalje s uzimanjem prema shemi uzimanja.

aarodoett

09.06.2017. 22:40

Postovani,

Skoro 2 nedelje koristim diane 35 (sindrom policist. jajnika) i od samog pocetka osecam bol u grudima. Inace su me bolele, bile osetljive i teske samo kada sam u pms-u. Da li ovo znaci da ce me uvek boleti kada pijem tablete? I da li to na neki nacin moze da se smanji?

Srdacan pozdrav

Ivo Balenović, dr. med.

10.06.2017. 17:35

Poštovana, bol u grudima je opisana nuspojava kod uzimanja Diana. Vremenom bi se trebala smanjiti i prestati, ali ako se to ne desi razmislite o promjeni terapije.