Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Diane 35

Autor Poruka

julija_0

27.06.2011. 10:20

Poštovani, trebala sam početi sa novom kutijom Diane 35 u petak (zapravo u subotu ali uvijek pijem sedmi a ne osmi dan) a danas tj. sutra, ukoliko danas ne stignem, idem po njih. Možete li mi reći kada da počnem sa ponovnim uzimanjem i što još moram (ne)učiniti ovaj mjesec zbog ove moje nehotične gluposti? Hvala unaprijed!

Dejan Šakoronja, dr. med.

27.06.2011. 16:45

Poštovana, mislim da je sad kasno da počnete uzimati Diane sa tri dana zakašnjenja.
Savjetujem da ovaj mjesec ne pijete, već da idući blister počnete uzimati sa prvim danom iduće menstruacije.

Audrey0405

28.04.2014. 16:50

Poštovani,
pila sam Diane35 pet godina zbog problematicnog tena. Pocetkom prosle godine prestala sam ih piti jer sam zadnjih par mjeseci svakodnevno imala iznimno jake glavobolje. Uz savjet dermatologinje prestala sam ih piti te su napravljene krvne pretrage na kojima su se uocili iznimno visoki bilirubini te mi je utvrdjena hiperbilirubinemija. Akne su mi se vratile i nikakva terapija mi ne pomaze (od 12-e godine se borim s aknama, sada imam 23). Mislite li da bih ponovno trebala poceti piti Diane35 i kako bi one utjecale na moje zdravlje?

28.04.2014. 23:30

Prvo se obradite zbog povišenog bilirubina. Tek tada krenite s pilulama, svakako nekim blažim.

Audrey0405

29.04.2014. 10:15

Što smatrate pod blažim pilulama? Možete li navesti neke za koje smatrate da bi mi pomogle.

29.04.2014. 17:15

Yaz, Belara, Qlaira i slične.