Autor
|
Poruka
|
Marko5545
|
15.04.2016. 23:40
dobra vecer i molim za pomoc opet..brine me smedji iscjedak ..nocas nakon trcanja pojavila joj se kapljica da napomenem prije nekoliko dana nakon odnosa isto se pojavilo..molim za pomoc..o cemu se radi..hvala
|
Mala1190
|
16.04.2016. 12:10
Postovani, molim vas za pomoc.
Zadnju mjesecnicu imala sam 10.3 i trajala je 6 dana kao i uobicajeno. Imala sam spolni odnos 25.3 i 26.3 zasticen svaki put, ejakulacija izvan mene. Danas je 16.4 menstruacije mi jos nema.. inace imam normalne cikluse a menstruacija kasni 1-2 dana nekad, a neda dode i kojidan prije. Imam bijeli iscjedak, pojavu pristica sto su simptopi da su dobiti, ali uz to nemam nikakav apetit. Molin vas reci te mi je li nezeljena trudnoca u pitanju ili je mogu iskljuciti.
Unaprijed hvala.
|
marjanca69
|
16.04.2016. 15:50
Poštovani, menstruaciju sam imala 28.2. Odnos bez ejakulacije 18.3. Još nisam dobila menstruaciju, a danas je 49 dan ciklusa koji su inače 32-36 dana. 41. dan napravila sam test i bio je negativan. Da ga ponovim sutra ili menstruacije nema zbog drugih razloga? Zahvaljujem!
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
16.04.2016. 19:15
svesimiti to uzmite kao menstruaciju.
|
|
Marko ne mogu znati, možda od odnosa.
|
|
Mala prema opisanoj situaciji i ako niste subjektivna ne bi se trebalo raditi o trudnoći. O ostalim uzrocima kašnjenja prevrtite malo forum.
|
|
Marjanca ne radi se o trudnoći. Pročitajte malo na forumu o ostalim uzrocima.
|
Winnie w
|
16.04.2016. 22:25
Postovani...Ciklus imam svakih 28 dana.Prosli ciklus mi je dosao nakon 25 dana tocnije 19.3.i na taj dan sam imala nezasticen odnos.Menstruacije jos nemam...kasni svega dan...dva...Da li je moguca trudnoca?
|
|
17.04.2016. 13:50
Mislim da se ne radi o trudnoći.
|
ndba
|
17.04.2016. 20:55
Imala sam odnose sa deckom bez kondoma, nije svrsio u mene, ali kad je izvadio u jednom trenutku ispao mu je penis iz ruke ali nije siguran da li mu je malo sperme ispalo na moju vaginu. Ukuliko jeste da li postoji mogucnost da zatrudnim?
|
Ara123
|
17.04.2016. 22:50
Poštovani doktore dobar dan. Oprostite na smetnji, ali imam jedno pitanje za Vas. Naime ja i moj dečko smo prije dva dana imali "odnos". Stavljam pod navodnike jer mi nije probio himen, samo je stavio glavić i sada slijedi moj problem. Naime on me nije probio, ali je svrsio u mene. I sada nije bilo naznaka da me probio i mjesecnicu tek trebam dobiti za dva tjedna, ali ipak se brinem. Je li moguće ostati trudan unatoc neprobusenom himenu? Unaprijed hvala i nadam se brzom odgovoru.
|
|
18.04.2016. 22:50
Ndba ako su plodni dani i niste sigurna, uzmite pilulu za dan poslije.
|
|
18.04.2016. 22:50
Ara ako je dio ejakulata završio u rodnici uzmite pilulu za dan poslije.
|
Volimtenajvisenasvijetu
|
18.04.2016. 22:55
Postovani, danas sam napravila 2 testta za trudnocu koja su bila pozitivna, na jednom je manje vidljiva druga crtica dok se na drugom jako dobro vidi.kolika je mogucnos da je test pogrijesio? Imam bolove u donkem dijelu stomaka i jako bolne grudi...hvala!!
|
edith2504
|
18.04.2016. 23:00
Poštovani,
pisala sam Vam do pred par dana. Pokusat cu biti kratka koliko mogu s obzirom da sam jos pod
dojmovima od do sada nikad takvog pregleda i nestrucnosti.
Da Vas podsjetim, 5.3.-10.3. mi je bila menstruacija, 16.3. nezasticeni odnos.
Napravila sam 3 testa, sva tri negativna. Danas ujutro 18.4. prije pregleda mi je konacno
nastupila menstruacija. Sve to sam rekla ginekologu. On odgovara: vi ste trudni, ne mora
znaciti da je to menstrualno krvarenje. Ja odgovaram: poznavajuci svoje mislim da je, obilno je
s malo ugrusaka i imam menstrualne bolove. Prilikom pregleda on govori: CINI se da je to
menstrualno krvarenje. Nakon ultrazvuka on govori da ipak nisam trudna i da lijevi jajnik minimalno
cistican te mi daje na izbor kontracepcijske pilule ili Duphaston.
Moje pitanje Vama je sada: da li je u potpunosti iskljucena trudnoca, tj. je li ultrazvuk vjerodostojan
s obzirom na to kad je bio odnos i eventualno zacece da je do njega doslo (to Vas pitam jer ne znam
sto da vise mislim nakon takve nestrucnosti) ili da ja ipak izvadim radi svoje mirnoce hcg hormone
u krvi? I sto mi Vi preporucujete za terapiju?
Lp
|
TeaJe72046L
|
19.04.2016. 00:25
Postovani,
Zanima me mogucnost trudnoce, ako sam s deckom 28.3. imala spolni odnos i prilikom odnosa doslo je do spadanja kondoma, ali sam uzela tabletu za dan poslije za svaki slucaj, te smo imali zasticen spolni odnos vise puta svaki put s kondomom ,10.4. pri cemu nije ejakulirao u mene. Imala sam sve simptome menustracije i jucer sam osjetila krvarenje ali je dosta oskudnije nego inace (inace su mi menustracije obilne i bolne), i krv je svijetlo crvene boje. A ocekivana mi je menustracija bila za 10dana s tim da su mi ciklusi dosta neredoviti, zadnji put sam dobila 11.3. Kolika je mogucnost trudnoce? I je li rano napraviti test za trudnocu?
Hvala unaprije
|
|
19.04.2016. 20:05
Volimtenajvisenasvijetu, ako vam je ciklus redovit i test ste napravili ispravno nakon kašnjenja menstruacije onda je pouzdan.
No sugeriram da ponovite test kroz par dana.
|
|
19.04.2016. 20:10
Edith prema opisanom ne radi se o trudnoći. Imali ste menstruaciju. ne treba beta HCG.
|
|
19.04.2016. 20:10
Tea ne radi se o trudnoći. Test možete napraviti najranije u vrijeme očekivane menstruacije.
|
nis
|
19.04.2016. 21:25
Poštovani, nisam dobila menstruaciju i danas sam napravila test koji je negativan. Danas mi je 50 dan ciklusa koji inače iznosi oko 33-35 dana i prošlo je 30 dana od zadnjeg odnosa. Pretpostavljam da je test pouzdan. Zahvaljujem na odgovoru!
|