Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Logest

Autor Poruka

Natalija Beljo, dr. med.

17.02.2012. 00:35

Ako ste pili po uputama , nastavite dalje. Dogodi li se da i sad izostane javite se ginekologu.

cvetakzanovetak

19.02.2012. 18:10

Pocela sam da pijem logest prvog dana menstruacije,prvog februara,od zavrsetka menstruacije konstantno imam blagii ruzicasti iscedak,medjutim danas je pojacan,crvene je boje.
I meni sada nije jasno,da li sam ja dobila ponovo menstruaciju(i da li bi to bilo normalno,jer sam pre 20 dana dobila prethodnu?),ili je u pitanju taj iscedak....
bas sam nekako zbunjena...pre nego sto sam pocela da pijem logest,nikad mi se ovo nije desavalo....

Natalija Beljo, dr. med.

19.02.2012. 22:30

Sad ćete u pauzu od 7 dana pa je u redu da počne krvarenje.

em555

20.02.2012. 00:10

Poštovana,
počela sam piti logest po prvi put sa početkom prvog dana menstruacije,iako mi je početak bio smečkasti iscjedak,tada mi je trebala doci menstruacija.. sutra ce mi biti zadnja pilula,ali ja vec 6dana jako krvarim,kao da imam menstruaciju čak i jače. koliko znam,krvariti sam trebala tek u pauzi. za smećkasti iscjedak sam čitala da je u redu dok se tjelo ne prilagodi,ali bas toliko krvariti.. sta da radim?
hvala

em555

21.02.2012. 11:35

Dobar dan ,opet ja. Jučer mi je bio zadnji dan tableta,ali kako ja već 7 dana krvarim obilno kao u normalnoj menstruaciji,jučer i danas manje,pa me zanima da li da ne radim pauzu,nego da idem odmah na drugu kutiju? Inace,ovo je prva kutija,pijem po prvi put logest. Prije nekih 5god sam pila diane35 i nisu mi odgovarale,noge su mi oticale,srce lupalo,pa od onda ništa nisam pila. Imam31 godinu. Hvala!

Natalija Beljo, dr. med.

21.02.2012. 21:35

Preskočite pauzu i nastavite s novim blisterom.

em555

22.02.2012. 00:05

hvala Vam puno na odgovoru! Vec sam je popila,jer sam procitala skoro sve sa ovog foruma happy pa sam nasla par slicnih situacija kao i moje.

edddina

07.03.2012. 23:59

Postovana doktorice,pijem logest pilule nesto vise od godinu dana.Sa jedanaestom pilulom sam dobila prvo smedjkasti iscjedak koji je presao u obilno krvarenje koje ne prestaje danima.Ovo je prvi put odkad pijem pilule da mi se desilo krvarenje.Prestala sam piti pilule nakon 2 dana,ne zato sto sam smatrala da trebam prestati piti nego zato sto sam prvi put sad u ovih godinu dana zaboravila popiti pilulu pa sam se naljutila na sebe i bacila sam ih.Sad vidim da sam pogrijesila jer krvarenje traje,a ako nastavi ovako ja ne znam kako cu prepoznati mjesecnicu (da bih krenula s pilulama) jer krvarenje koje imam je kao mjesecnica.Ginekologu cu tek za mjesec dana.Zelim cuti Vase misljenje,sta je moglo izazvati ovo krvarenje? Hvala unaprijed.Lijep pozdrav.

Natalija Beljo, dr. med.

08.03.2012. 22:40

Prekid pijenja

anna21

09.03.2012. 12:15

Poštovana doktorice, trebam pomoć, pijem yasmin 3 god i odlučila sam promijeniti pilule i doktor mi je prepisao logest. S obzirom da sam pročitala da bih nakon zadnje tablete yasmina trebala odmah krenuti s logestom a pošto sam ja napravila pauzu od 7 dana kao inače i danas bih trebala početi piti logest zanima me je li zaštita smanjena? Unaprijed se zahvaljujem.

Natalija Beljo, dr. med.

11.03.2012. 12:25

Nije.

em555

19.03.2012. 15:35

Postovana, javljam se ponovo,ali sa drukčijim pitanjem. Sada sam u pauzi i za dva dana počinjem piti treću logest kutiju,međutim,ja konstantno imam smeđi iscjedak,dok pijem tablete,a kad ih ne pijem imam menatruaciju. Da li je normalno da iscjedak traje tako dugo? Hvala!

petra27

19.03.2012. 23:15

Postovana lijecnice, pila sam logest 8 godina i sad odlucila napraviti pauzu. Pilule ne pijem 15 cca dana, primjecujem izrazitu osjetljivost bradavica, zbog cega je to? Sada mislim napraviti pauzu ili ih vise do daljnjega uopce ne piti. Dali mi je stetno sto sam ih pila toliko dugo, hoce li mi to poremetiti plodnost i opcenito moje hormone? Hvala unaprijed

Natalija Beljo, dr. med.

20.03.2012. 16:35

ema555 U vrijeme pauze imate mjesečnicu to tako treba, i drugo je spotting koji je u početku ok.
petra27 Vraćaju se hormoni na stari ciklus tj prirodni.

rita-mal

20.03.2012. 19:50

Dobar dan, 4.3. (nedjelja) popila sam zadnju tabletu Novynetta, iza toga sam napravila pauzu od sedam dana i prošli ponedjeljak 12.3. počela sam piti Logest tablete. Ovu subotu 17.3. imala sam snošaj i partner je ejakulirao u mene, sinoć 19.3. sam zaboravila popiti tabletu te sam je uzela nakon što je prošao 21 sat. Postoji li ikakva mogućnost da sam trudna i jesam li zaštićena u iduća 2 tjedna? hvala

Natalija Beljo, dr. med.

21.03.2012. 20:40

Vjerojatno niste početnik tako da mirno spavajte.

rita-mal

23.03.2012. 09:40

To znači da sam zaštićena ili ne u sljedeća 2 tjedna happy

Natalija Beljo, dr. med.

24.03.2012. 22:55

Zaštićeni ste.

jdkslsh

19.04.2012. 08:40

Pijem logest i pred kraj sam kutije, a
zaboravila sam popiti pilulu. Uzela sam
sutradan 2. Ostalo mi je jos 4 tablete , a
u upustvu pise da treba da pijem